Laten we samen aan de gang gaan

Personal Group Training

De Personal Group Training zijn PERSOONLIJK met een maximaal aantal deelnemers per les en onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Door de kleine groepen is er veel aandacht voor jou en de uitvoering van de oefeningen.

Hierin onderscheiden wij ons van andere sportscholen. De Personal Group Trainingen zijn voor ieder niveau en leeftijd. De lessen zijn iedere keer weer anders en dat zorgt ervoor dat het iedere keer weer leuk is om te komen trainen.

Personal Training

Het voordeel van personal training is dat de training volledig is afgestemd op jou en gedurende jouw programma persoonlijk én strikt opgevolgd wordt op vlak van beweging en voeding.Of je nu kiest voor een Personal Training 1 op 1, Duo Personal Training – of Private Group Training (3, 4 of max 5 personen), er staat steeds een gediplomeerde personal trainer naast jou/jullie die ervoor zorgt dat je op een veilige en verantwoorde manier aan het sporten bent. De trainer motiveert jou/jullie zodanig dat je telkens het beste van jezelf geeft, keer op keer.

Vrouwen voor en in de overgang

 

In deze 10 weekse cursus behandelen we diverse thema’s over de overgang en gaan we samen aan de slag met krachttraining en hormoonyoga. Tevens krijg je workshops over voeding, slapen en stressmanagement. 
Kortom een cadeautje voor iedere vrouw die naar de overgang toegaat of er midden inzit. De eerst volgende cursus start op donderdag 21 september 2023. Voor meer info klik Vrouwen voor en in de overgang

 

Strong Women

Strong men is een 12 weeks programma waar vrouwen in een groep samen trainen en werken aan zichzelf waardoor iedere deelnemer een boost krijgt, lekkerder in zijn vel zit, sterker, energieker en krachtiger voelt.

 

Afslanken / Aankomen

Gewicht reguleren gaat niet alleen om afslanken, aankomen of gelijk blijven in gewicht. Want dit kan eigenlijk iedereen wel. Wanneer je kijkt naar afslanken, elk dieet werkt,

Van de zeer gemotiveerde mensen is 17% in staat om meer dan 10% van het gewichtsverlies langer dan 5 jaar te behouden… Bij de normale mens is het ongeveer 3%… Helpen afslanken is geen vak, helpen volhouden is EEN VAK! En helpen volhouden is wat wij doen bij Heiloo Vitaal.

Van wegen naar leven

Uniek afslank programma waar het niet om het gewicht draait.
Bij Heiloo Vitaal zijn wij anders en willen we ons zelf zijn en blijven.
Wij helpen je leren leven op een manier die bij jou past en die jou gelukkig maakt. Alleen dan kan je het volhouden

Vitaliteitscoaching

Een vitaliteitscoach is expert in voeden, functioneel bewegen, coachen en volhouden. Samen kijken naar hoe jíj de fysieke, mentale en emotionele vrijheid kunt bereiken om meer uit je leven te halen.

De vitaliteitscoach helpt jou en of je team hierbij. De coach geeft zowel 1-op-1 coaching voor particulieren, sporters, ondernemers en werknemers als coaching in groepen voor afdelingen en of (sport) teams.

Je hebt meer in eigen hand dan je zou denken. Bij ons vind je alleen de beste vitaliteitsprofessionals. Professionals die samen met jou op zoek willen naar een oplossing die bij jóu past en blijvend is.

Strong Men

Strong Men is een 12 weeks programma waar mannen in een groep samen trainen en werken aan zichzelf waardoor iedere deelnemer een boost krijgt, lekkerder in zijn vel zit, sterker, energieker en krachtiger voelt.

Vitaliteitstherapeut

Een vitaliteitstherapeut is net als de Vitaliteitscoach expert in voeden, functioneel bewegen, coachen en volhouden, echter heeft de therapeut doorgestudeerd om niet alleen gezonde mensen te begeleiden maar ook mensen met chronische gezondheidsklachten.

Net als de Vitaliteitscoach leert de therapeut je allerlei leefstijlvaardigheden. Vaardigheden zoals beter leren ademen, beter leren bewegen, beter met stress omgaan en betere voedingskeuzes maken, waardoor je gezondheid en vitaliteit verbetert en je meer uit je leven kunt halen.