TEAM

Martine Keijser

Hallo, ik ben Martine Keijser en woon alweer zo’n 20 jaar in Heiloo.

Mijn eerste keer yoga-ervaring gaat járen terug en was direct “liefde op het eerste gevoel”. Op de yogamat viel in mij opeens van alles samen. Via de yoga vond ik mijn bestemming.

“Yoga … out of your head, into your heart. Think less, feel more”

Zo yoga voelt voor mij en dit is hoe ik het, vanuit mijn hart, graag deel met anderen.

Yoga voor het sterker en soepeler maken van lichaam en geest. Kalm en ontspannen. Krachtig en zacht, kwetsbaar en weerbaar tegelijkertijd. Een oprechte en open minded verbinding creëren tussen lichaam en geest, een connectie maken tussen adem en hart. Het laten stromen van (krachtige) levensenergie.

Pilates ligt in dezelfde Body&Mind-ervaring; geconcentreerd vanuit een gecentreerd lichaam gecontroleerd en zo precies mogelijk oefeningen doen om je kernkracht te vergroten en je lichaam sterker en soepeler te maken. Net als bij Yoga is bij Pilates onze ademhaling essentieel als brug tussen lichaam en geest. Een goede ademhaling geeft energie, ondersteunt de bewegingen, verhoogt circulatie en flexibiliteit en verdiept het krachtcentrum.

Ik heb diverse opleidingen afgerond zoals Vinyasa Hatha Yoga, Yin Yoga, Stoelyoga, Yoga Nidra en Perfect Pilates. Inmiddels al jaren geef ik Yoga en Pilatesles.

Vanuit liefde en toewijding neem ik je graag mee in het hier en nu aandachtsvol bewegen, ervaren en observeren.

Wees welkom in mijn lessen.

Namaste, Martine

Expertise: Pilates en Yoga
Waar kan ik je mee helpen?