TEAM

Maxime Gerber

Hey sportieve lezer! Mijn naam is Maxime en sinds september 2022 mag ik met veel plezier kickboksles geven bij Heiloo Vitaal op de donderdagavond.

Onder begeleiding van onze oprichter René ben ik de twee jaar hiervoor bij Heiloo Vitaal uitgegroeid tot een krachttraining liefhebber, maar mijn passie voor kickboksen begon al toen ik 6 jaar oud was! Mijn moeder was sportschool eigenaar en daar was ook kickboksen, dus ik ben opgegroeid met sport om mij heen. Ook ben ik altijd gestimuleerd om verschillende sportieve activiteiten te proberen, zoals voetbal, tennis, turnen, dansen, hockey, tennis, hardlopen… Naast andere hobby’s ook nog… Het was altijd een drukke planning!

Kickboksen heb ik vanaf mijn 14e met meer regelmaat en fanatisme weer opgepakt en zodoende heb ik hiervoor ook al eerder kickboksles gegeven aan een grote damesgroep 3 x per week. In mijn training gaan we in op de techniek van het kickboksen, de kleine details, alsof de trainingszak onze tegenstander is. Dat neemt niet weg dat we tegelijkertijd aan onze conditie werken, aan kracht en aan snelheid! Een zware training, die hopelijk passie aanwakkert en voldoening geeft! (en misschien soms wat blauwe plekken en spierpijn…) Ik kijk ernaar uit om nog meer fanatieke gezichten te zien op de donderdagavond! Tot snel!

Expertise: Kickboks trainster
Waar kan ik je mee helpen?