TEAM

Tim van der Flier

Hoi, ik ben Tim van der Flier, 24 jaar. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van de Hbo-opleiding Sportkunde in Haarlem en studeer in juni af bij Alkmaar Sport.

Tijdens mijn opleiding en stages heb ik veel ervaring opgedaan in het geven van groepslessen, personal training en coaching. Ik vind het superleuk om voor een groep te staan of met mensen 1-op-1 aan de slag te gaan en haal dan ook altijd veel energie uit de deelnemer(s) om dat vervolgens weer terug te kunnen geven.

Zelf ben ik een enorme sportliefhebber en ben ik dan ook het liefst bezig met sporten en alles wat erbij komt kijken. Ik voetbal in het eerste elftal van HSV Heiloo, zaalvoetbal in het 2e van HZV Heiloo en daarnaast speel ik padel bij TPC Heiloo. Voor wie padel niet kent, dit is een mix van tennis en squash en is één van de snelst groeiende sporten in Nederland. En als dat nog niet genoeg is train ik ook zelf bij Heiloo Vitaal. Door al deze sporten hou ik mijzelf mentaal en fysiek fit en zit ik heerlijk in mijn vel.

Ik kijk er ontzettend naar uit om bij Heiloo Vitaal aan de slag te gaan en jullie te coachen en begeleiden bij de trainingen en ik hoop jullie allemaal te ontmoeten. Kom ook gerust naar me toe om een praatje te maken of voor vragen, ik sta open voor alles ????

Met sportieve groet en tot bij Heiloo Vitaal,

Tim van der Flier

Expertise: verzorgen van sportlessen.
Waar kan ik je mee helpen?