Wat is vitaliteitscoaching

Vaak wordt er bij vitaliteit gedacht aan gezondheid.
Dit is zeker een belangrijk onderdeel van vitaliteit, maar nog beter valt het te omschrijven als meer uit het leven willen halen.

Met vitaliteit in je dagelijks leven staan. Thuis of op je werk. Dat is in deze stressvolle tijd en maatschappij niet vanzelfsprekend. Vitaliteitscoaching heeft als doel meer uit het leven te kunnen halen. Dit kan zijn meer uit jezelf, je werk, je (sport)prestatie of het gewone dagelijks leven. Of aanvullend op een (zorg)behandeling, als je met een medische aandoening te maken hebt.

Vitaliteitscoaching is derhalve geschikt voor gezonde, zieke, jonge en oude mensen. Iedereen dus eigenlijk.

Vitaliteitscoaching komt aan op het leren van vaardigheden. Vaardigheden die je in staat stellen je vitaliteit te verhogen, de belemmeringen en uitdagingen te managen en een vitale manier van leven vol te houden.

De Heiloo Vitaal vitaliteits-professional heeft de know-how

De Vitaliteitsprofessionals van Heiloo Vitaal beschikken over de meest recente wetenschappelijke kennis, hebben geleerd echt naar jou te luisteren en door te vragen naar wat je precies bedoelt en wat je werkelijk wilt. Ze kijken naar wat voor jou mogelijk en haalbaar is en gaan samen met jou altijd op zoek naar die unieke oplossing die past bij jóu en jouw situatie.

Vitaliteitscoach voor preventieve begeleiding

Vitaliteitstherapeut voor begeleiding bij chronische gezondheidsklachten

Bij Heiloo Vitaal geloven wij in Vitaliteit; fysiek, mentaal en emotioneel vrijheid ervaren, op elk niveau en leren wij onze cliënten de vaardigheden om meer uit het leven te halen en dit ook vol te houden.

Laten we samen aan de slag gaan!