Afslanken / aankomen

Gewicht reguleren gaat niet alleen om afslanken, aankomen of gelijk blijven in gewicht. Want dit kan eigenlijk iedereen wel. Wanneer je kijkt naar afslanken, elk dieet werkt,

Van de zeer gemotiveerde mensen is 17% in staat om meer dan 10% van het gewichtsverlies langer dan 5 jaar te behouden…  Bij de normale mens is het ongeveer 3%… Helpen afslanken is geen vak, helpen volhouden is EEN VAK! En helpen volhouden is wat wij doen bij Heiloo Vitaal.

Het blijkt dat milde jojo-ers na 8 jaar gemiddeld 3 kilo zwaarder zijn. Voor zware lijners is dit zelfs 5 kilo. Daarom is het beste dieet het dieet wat je vol kunt houden. Een wonderdieet draagt hier niet aan bij. Bij Heiloo Vitaal ga je derhalve dus NIET op dieet. Er zijn veel te veel soorten diëten en ondanks tegenstrijdigheden werkt elk dieet, maar niet op lange termijn. De meeste diëten zijn gebaseerd op fabels (hormonen, eenzijdig zoals koolhydraatarm, vetarm, met slim belly, etc), puur om het feit dat ze zich willen onderscheiden om mensen aan te spreken, het volgende wondermiddel willen zijn.

Voe­dings­plan

Wij werken met een voedingsplan. Dus dieet Nee, voedingsplan Ja. Het voedingsplan is doeltreffend voor iedereen met duurzaam resultaat, omdat het aansluit op jouw persoonlijke situatie en wens. Je plan is strikt persoonlijk, doeltreffend, je eet wat je lekker vindt, zonder verplichte recepten, je eet zonder schuldgevoel en leert rekening houden met feesten en partijen voor levenslang plezier.

Heb jij een wens?

Heb jij een wens met betrekking tot je gewicht en/of omvang? Samen kijken we naar je hulpvraag, en wat er voor nodig is om dit te bereiken. We kijken naar nutriënten, producten, porties en eetmomenten. Maar minstens zo belangrijk, we kijken ook naar slaap, stress, (ongewenst) gedrag, impulscontrole, gewoontes en volhouden.
Het doel is vooral om de stress van teveel verandering te beperken, en samen te gaan voor volhouden! Laten we samen aan de slag gaan!