Workshops

Niet hypen, maar helpen.

Wij zijn blij met je interesse in ons workshop aanbod. Niet hypen, maar helpen. Dat is waar wij voor staan bij Heiloo Vitaal. Er wordt veel geschreven en gezegd en de ene na de andere hype passeert de revue. Maar kloppen die hypes überhaupt wel…..

Heiloo Vitaal werkt op basis van wetenschappelijk onderbouwde en actuele materie helpen wij onze deelnemers met een concrete vertaling van theorie naar de praktijk.

Er is veel ruimte voor vragen, zodat elke deelnemer met een onderbouwd raamwerk en kennis naar huis gaat om zelfstandig de geleerde materie te implementeren en vol te houden in het dagelijks leven.

Diverse cursussen en workshops

Het aanbod bestaat uit diverse cursussen en workshops. Een cursus en of workshop zal door onze hoogopgeleide vitaliteit professionals worden gegeven aan particulieren, sporters, ondernemers en of werknemers. Dit gebeurd in groepen waar je jezelf als individuele deelnemer voor kan aanmelden of aan een (sport) team van een club en of afdelingen uit het bedrijfsleven. Alle cursussen en workshop kunnen eveneens een onderdeel zijn van een 1-op-1 Vitaliteit traject. Momenteel hebben wij de volgende workshops: Slaap je fit , Manage je Stress , Voeding en Gedrag , Iceman workshop , Stoppen met roken en Van Wegen naar Leven.

Wens je een maatwerk workshop voor jouw (sport) team en of afdeling?

Laten we samen aan de slag gaan!