Slaap je fit

Word jij uitgerust wakker?

Volgens de Nederlandse Vereniging voor Slaap en Waak Onderzoek (NSWO) vindt meer dan 40% van de Nederlanders dat zij te weinig slapen. Meer dan de helft is bij het opstaan nog moe, 15% zelfs zeer moe. Een kwart van de Nederlandse bevolking toont symptomen van chronisch slaaptekort. Het mag duidelijk zijn dat slapen een enorme impact heeft op de vitaliteit.

Van te weinig slaap worden we niet alleen minder vitaal, maar zal het op (lange) termijn daadwerkelijk leiden tot medische aandoeningen. Een slaaptekort kan serieuze consequenties hebben voor onze gezondheid en het overlijdensrisico neemt door meerdere factoren toe.

Ook worden we minder alert en lopen de prestaties terug. Bij elkaar brengt dit kosten met zich mee door ongelukken en verminderde productiviteit. De daadwerkelijke kosten zijn niet bekend maar worden geschat tussen de 2 en 6 miljard euro per jaar in Nederland.

De Heiloo Vitaal vitaliteits-professional heeft de know-how

De workshop ‘Slaap je fit’ welke gaat over het managen van je slaap loont dus voor zowel particulieren, als (sport)verenigingen, als bedrijven. Ben je benieuwd wat er tijdens deze interactieve workshop ter sprake komt en of wanneer de eerst volgende workshop gegeven zal gaan worden?

Stuur dan een mail naar contact@heiloovitaal.nl of vul het contactformulier in.

Wens je hulp in een 1-op-1 setting om beter te slapen en fris wakker te worden? Of wens je een maatwerk workshop voor jouw (sport) team of afdeling?

Laten we samen aan de slag gaan en vraag je gesprek aan!