Personal Group Training

Onze leden hebben vrije keuze om zelf training keuzes te maken en in te zetten die passen bij zijn of haar doel. De Personal Group Training  zijn PERSOONLIJK met een maximaal aantal deelnemers per les. In het rooster staat vermeldt of de les binnen of buiten plaats vindt.

Je hebt keuze uit de volgende groepslessen;

Cardio boksen en Kickboksen

Cardio boksen

Cardio boksen is op een leuke en speelse manier kennis maken met boksen.

Burn & strength mix

burn & strength mix

De Burn&strength lessen zijn een combinatie van kracht en cardio

Strength

Strenght

Bij deze lessen werk je duurzaam aan de ontwikkeling van je kracht. Hierbij ga je onder het motto train hard, but smart op zoek naar je grenzen

Yoga

Yoga

Yoga brengt je evenwicht, balans en kracht in de moeilijkste én mooiste tijden.

Stoel yoga

Stoel yoga

Stoelyoga brengt je evenwicht, balans en kracht in de moeilijkste en mooiste tijden. Stoelyoga is voor iedereen, maar helemaal geschikt voor ouderen en minder valide waar gewone yoga nog een stapje te ver is. Na de stoelyoga les drinken we gezamenlijk een kopje thee of koffie.

FIT & STRONG BASIC

FIT & STRONG BASIC

Fit – Strong – Basic vormt de basis voor goed bewegen en zorgt voor een energiek en sterk lichaam.

JEUGD FIT

JEUGD FIT

Bij deze lessen gaan we onder begeleiding kennis maken met krachttraining, met als doel je lichaam te leren kennen en je conditie te verbeteren, waardoor je je niet alleen fysiek fit voelt, maar ook mentaal. Deze lezen worden over het algemeen gegeven door Sandra, zij is een ex topsporter met Olympische ervaring en gaat ook met voeding en mentale coaching aan de slag met de kinderen. Dus de tools die ze leren is zeker ook een verrijking voor de rest van hun leven

Cardio boksen en Kickboksen

Cardio boksen is op een leuke en speelse manier kennis te maken met boksen. 
Er worden boks technieken aangeleerd waarmee men zich conditioneel kan verbeteren. Voordeel van deze training is dat men er zelfvertrouwen mee opbouwt waardoor je uitstraling een boost krijgt en je minder snel als slachtoffer gezien zult worden. Kern van deze training is het slaan tegen elkaars handschoenen of tegen bokszakken en/of pads/kussens. Door enkelvoudige technieken aan elkaar te schakelen tot combinaties gelardeerd met het bewegen door de ruimte maakt het tot een volwaardige cardio training. 

Kickboksen deze lessen worden verzorgd door een echte kickbokster en hierbij wordt gewerkt aan de juiste techniek. Goed voor de conditie en het trainen van het hele lichaam.

Burn & Strength mix

Voor vet verbranding en meer conditie

Tijdens de Burn & Strength lessen zijn de oefeningen een combinatie van kracht en cardio. De oefeningen worden in diverse varianten aangeboden, zodat ieder niveau mee kan doen. Met deze training bereik je resultaat op vetbranding en conditie verbetering. In het rooster staat vermeldt of de les binnen of buiten plaats vindt. No pain, no gain!

Strength

Voor meer kracht.

Bij deze lessen werk je duurzaam aan de ontwikkeling van je kracht. Hierbij ga je onder het motto train hard, but smart op zoek naar je grenzen. Je doet een intensieve warming-up en zult daarna een optimale trainingsprikkel realiseren. Serieuze sporters gaan daarbij echt voor het brandende gevoel!

Doelen: kracht vergroten, spieren opbouwen en fit en gezond worden en blijven.

Fit & Strong Basic

Fit – Strong – Basic vormt de basis voor goed bewegen en zorgt voor een energiek en sterk lichaam. Het doel is een evenwichtig spiersysteem, waarin overbelaste spieren worden ontlast en verwaarloosde spieren weer worden geactiveerd. Met je lichaam als basis instrument, aangevuld met lichte gewichten en spelmateriaal word je je bewust van de juiste houding, souplesse en lichamelijke – en mentale kracht. Bijvangst: fitter voelen en meer energie.De lessen zijn altijd onder deskundige begeleiding en in kleine groepjes, zodat er voldoende aandacht is voor de juiste uitvoering van de oefeningen. Fit – strong – basic is geschikt voor beginners, mensen met een fysieke beperking en senioren.Deze lessen vinden zowel binnen als buiten plaats. In het rooster staat vermeldt waar de les is.

Jeugd fit

Jeugd Fit is op een leuke en uitdagende manier kennis maken met krachttraining voor jeugd tussen de 12 en 18 jaar.
We doen oefeningen met lichte gewichten, zware ballen, elastieken en je eigen lichaamsgewicht. Het doel is verbeteren van je conditie, kracht en ook mentaal sterker worden. De groep is nooit groter dan 8 personen en altijd onder deskundige begeleiding.

Yoga

Yoga brengt je evenwicht, balans en kracht in de moeilijkste én mooiste tijden. Yoga is een way of life die onze yogi, vanuit het yogi hart en in alle dankbaarheid, met jullie wil delen. Als je wilt dan neemt onze yogi je hand … of staat gewoon naast je … als dat fijn voelt leidt onze yogi jou.Tevens bieden we ook stoelyoga aan. Dus heeft u moeite met uw evenwicht, dan is dit de oplossing. De oefeningen vinden op en rond de stoel plaats. Stoelyoga is iedere dinsdag van 14:00 tot 15:00.

Stoelyoga

Stoelyoga brengt je evenwicht, balans en kracht in de moeilijkste en mooiste tijden. Stoelyoga is voor iedereen, maar helemaal geschikt voor ouderen en minder valide waar gewone yoga nog een stapje te ver is. Na de stoelyoga les drinken we gezamenlijk een kopje thee of koffie.

Bent u er helemaal klaar voor en wilt u een gratis proefweek aanvragen, druk dan op de button hieronder en kom 4x gratis sporten in 2 weken tijd.
we samen aan de slag gaan!