Personal training

Personal Training?

In klassieke fitnesscentra krijg je vaak een “persoonlijk” schema welke vaak een standaard schema is. De persoon die na jou start, krijgt precies hetzelfde trainingsschema. Na het uitleggen van de verschillende oefeningen is het aan jou.

Vervelend als je enkele dagen later terug komt sporten en je weet niet meer hoe je de oefeningen diende uit te voeren of welke houding nu eigenlijk correct was. Heiloo Vitaal maakt hier het verschil!

Of je nu kiest voor een Personal Training of Private – of Personal Group Training, er staat steeds een gediplomeerde personal trainer naast jou die ervoor zorgt dat je op een veilige en verantwoorde manier aan het sporten bent. De trainer motiveert jou zodanig dat je telkens het beste van jezelf geeft, keer op keer.

Wat is het voordeel?

Het voordeel van personal training is dat de training volledig is afgestemd op jou en gedurende jou programma persoonlijk én strikt opgevolgd wordt op vlak van beweging en voeding.

Onze trainers zijn zeer flexibel zodat je kan trainen op jouw gewenste dagen en uren.
Klaar om uit de startblokken te schieten?
Laten we samen aan de slag gaan

Talent of topsporter

Om als talent of topsporter nog te verbeteren moet je keihard werken om de top te bereiken en te blijven. Je moet keihard trainen om dat tikkeltje winst te boeken. Deze winst is zeer minimaal en hangt af van de kleinste details. Details in houding, bewegingsuitvoering, coördinatie, … maken het verschil.

Werk optimaal samen met een personal trainer om zeer efficiënt en doelgericht te trainen en de kans op blessures te minimaliseren. Onze trainers zijn zeer flexibel zodat je kan trainen op jouw gewenste dagen en uren. Klaar om de top te bereiken? Laten we samen aan de slag gaan!